Om oss

Tryffel of Sweden ägs av några matintresserade personer som på olika vägar har blivit frälsta på den gotländska tryffeln.

Vi är:

Olof Thomsson Brukar presentera sig som tryffeljägare och akademisk diversearbetare. Fixar tillsammans med lagottohundarna Harry och Neila fram den tryffel vi säljer, sköter det mesta av produktionen och är webbansvarig. Har även en tryffelodling tillsammans med frun Susanne Welin-Berger som efter många år nu börjat producera en del tryfflar. Driver den egna firman Östergarn Tryffel AB. Jobbar tidvis som projektledare i olika landsbygdsutvecklingsprojekt och som forskare med miljösystemanalys av livsmedelsproduktion och avfallshantering.

Susanne Welin-Berger Administratören som håller ordning på ekonomin och oss andra, och plockar en del tryffel i odlingen. Är annars ansvarig för utvecklingsfrågor på Gotland Grönt Centrum. Har ett stort kontaktnät i livsmedelsbranschen genom det tidigare jobbet som VD för Livstek Gotland AB där hon även var konsult, kursledare och projektledare. Är ordförande i Gotlands tryffelförening (tryffel.se) och sekreterare i Gotlands tryffelakademi (gotlandstryffelfestival.se).

Britt-Louise Pettersson Produktutvecklaren som sett till att produkterna blivit både goda och färdiga att sälja. Jobbade tidigare som kostekonom på Region Gotland men är nu pensionär.

Anders Engström Pensionerad ekofantast som jobbat många år på Konsumentföreningen Stockholm och innan dess bl.a. varit livsmedelshandlare. Har ett stort kontaktnät och tycker det är kul att dema och sälja.

Edvin, Mylla och Axel Holm Lena Bertholdsson var en av grundarna men lämnade mot sin vilja och till vår stora sorg jordelivet 2016. Hennes ande lever kvar genom barnen som tagit över och driver Bertholdsson & Holm Mat vidare i samarbete med Britt-Louise Pettersson, där de bland annat säljer den vittberömda Wisbytårtan, underbara praliner och helt fantastiska kakskorpor. Edvin har även designat våra snygga förpackningar.

Bilden från Tokyo 2008 där vi var i vårt första projekt som gav så mycket positiv respons att vi på hemvägen bestämde oss för att bilda Tryffel of Sweden.
Susanne, Britt-Louise, (INTE Anders), Olof, Lena.

Tryffel of Sweden ek. för.
Östergarn Sande 415
623 68 Katthammarsvik

org.nr 769619-6448
bankgiro 361-2033

Tryffel of Sweden är ett gotländskt företag som vill hjälpa Dig uppleva denna läckerhet i form av både förädlade tryffelprodukter och färsk/djupfryst tryffel.