Honung med Tryffel i Whisky

Ett av tipsen på vår Tryffel i Whisky är att göra honung smaksatt med Tryffel i Whisky. Vi har nu en produkt där vi har gjort det åt dig. Vi använder nyslungad gotländsk honung från Östergarn som vi värmer lite för att den ska bli mer flytande. Vi tillsätter Tryffel i Whisky och rör om sedan häller vi blandningen på burk. Så enkelt är det.

Tryffel i Whisky innehåller fint hackad gotländsk tryffel (63 %) som marinerats i svensk Mackmyra Elegant whisky (37 %).

Här följer några goda tips på hur du kan använda vår honung smaksatt med Tryffel i Whisky:

Ost

* droppa honungen på ost
förslagsvis brieost – gärna Stafva vit – camembert, fårost eller getost.

* varm brieost 4 pers.
Lägg en hel Stafva vit (brieost) på ett ugnssäkert fat och värm i 175 grader ca 10 min. Servera genast och låt gästerna ringlar över honungen vid bordet. En enkel men raffinerad dessert och en annorlunda smak- och doftupplevelse!

Lyxfrukost

* ha som läckert tillbehör
till den krämiga naturella yoghurten, croissanterna, sconesen eller det rostade brödet!

Ot’ndag och Afternoon tea

* ha tillsammans med grädde
på våfflor, portionsscones eller bärpaj.

Desserter

* ringla på desserter
som pannacotta, vispgrädde, vaniljparfait, vaniljglass, crèpes och mascarpone

Lämna ett svar