Östergarn Tryffel AB

Östergarn Tryffel AB är Olof Thomssons företag som håller på med allt inom gotländsk tryffel – plockning, odling, partihandel, event, förädling och produktutveckling.
Dessutom odlar Olof sin akademiska sida, är ju agronomie doktor i miljösystemanalys inom ämnet lantbruksteknik, genom att arbeta som projektledare, konsult och forskare. Det handlar då oftast om ämnen som har med miljö, lantbruk, livsmedel och landsbygdsutveckling att göra.
Är för närvarande bl.a. administratör i Gotlands Lokalfinansiering – den nya mötesplatsen för Gotlands entreprenörer och investerare som vill satsa på projekt med värde för Gotlands utveckling. www.gotlandslokalfinansiering.se
Olof jobbar 2020-2021 halvtid som forskare inom projektet Framtidssäkrat jordbruk för en hållbar livsmedelsproduktion – En färdplan till 2050. Forskarpartners: Artur Granstedt och Carin Martiin. Finansiär: Axel and Margaret Ax:son Johnson Foundation.

Olof skaffar fram all tryffel som Tryffel of Sweden säljer.

Är du intresserad av att jag kommer och kollar om du har tryffel på dina marker, eller kanske vill du ha min hjälp med en miljöutredning av ditt företag, kontakta mig på:

olof@tryffelofsweden.se
070-665 25 84