Om oss

Tryffel of Sweden ägs av fyra matintresserade personer som på olika vägar har blivit frälsta på den gotländska tryffeln. Vi började vårt samarbete i ett projekt (finansierat av Leader+ Gotland) där vi tog fram den presentförpackade tryffeln. Efter mycket arbete och en studie-/säljresa till Tokyo kände vi oss bara tvungna att fortsätta samarbetet. Det är ju så kul!

Vi fyra är:

Lena Bertholdsson Ägare av måltidstillbehörsbutiken Bertholdsson & Holm i Visby. Är den av oss som har mest direktkontakt med kunderna och ett fantastiskt sinne för design och snygga förpackningar.

Britt-Louise Pettersson Produktutvecklaren som ständigt har nya ideér på gång och en sprudlande energi som ser till att produkterna blir färdiga att sälja. Jobbar också som kostekonom på Gotlands kommun.

Susanne Welin-Berger Administratören som håller ordning på ekonomin och oss andra. Har ett stort kontaktnät i livsmedelsbranschen genom jobbet som VD för Livstek Gotland AB där hon även är konsult, kursledare och projektledare. Från 1 januari 2016 är hon VD för Gotland Grönt Centrum AB som driver Lövsta landsbygdscentrum med gymnasium, gård, restaurang, konferens och företagshotell.

Olof Thomsson Brukar presentera sig som tryffeljägare och akademisk diversearbetare. Fixar tillsammans med lagottohundarna Bruno och Marre fram den tryffel vi säljer och är webbansvarig. Har även en tryffelodling, som efter 14 år äntligen har producerat de första tryfllarna, i den egna firman Östergarn Tryffel. Jobbar annars som lärare på Gotland Grönt Centrum, projektledare i olika projekt och tidvis som forskare med miljösystemanalys av livsmedelsproduktion och avfallshantering.

Britt-Louise och Lena jobbar även tillsammans i Bertholdsson & Holm Mat där de bland annat säljer den vittberömda Wisbytårtan, underbara praliner och helt fantastiska kakskorpor. Olof och Susanne är gifta, trots de olika efternamnen.Tryffel of Sweden ek. för.
Östergarn Sande 415
623 68 Katthammarsvik

org.nr 769619-6448
bankgiro 361-2033