Om oss

Tryffel of Sweden ägs av fem matintresserade personer som på olika vägar har blivit frälsta på den gotländska tryffeln.

Vi fem är:

Olof Thomsson Brukar presentera sig som tryffeljägare och akademisk diversearbetare. Fixar tillsammans med lagottohundarna Bruno och Marre fram den tryffel vi säljer och är webbansvarig. Har även en tryffelodling, som efter 14 år äntligen har producerat de första tryfllarna, i den egna firman Östergarn Tryffel AB. Jobbar annars som lärare på Gotland Grönt Centrum, projektledare i olika projekt och tidvis som forskare med miljösystemanalys av livsmedelsproduktion och avfallshantering.

Susanne Welin-Berger Administratören som håller ordning på ekonomin och oss andra. Är projektledare och driver utvecklingsfrågor på Gotland Grönt Centrum. Har ett stort kontaktnät i livsmedelsbranschen genom det tidigare jobbet som VD för Livstek Gotland AB där hon även var konsult, kursledare och projektledare. Från 2016 jobbar hon på Gotland Grönt Centrum AB som driver Lövsta landsbygdscentrum med naturbruksgymnasium, gård, restaurang, konferens och företagshotell.

Lena Bertholdssons barn – Edvin, Mylla och Axel Holm Lena lämnade mot sin vilja och till vår stora sorg jordelivet i juli 2016 men hennes ande lever kvar genom barnen som tagit över och driver måltidstillbehörsbutiken Bertholdsson & Holm i Visby vidare. De har därmed direktkontakt med kunderna och Edvin fortsätter designa våra snygga förpackningar.

Britt-Louise Pettersson Produktutvecklaren som ständigt har nya ideér på gång och en sprudlande energi som ser till att produkterna blir färdiga att sälja. Jobbar också som kostekonom på Gotlands kommun.

Anders Engström Nytillskottet i gänget. Pensionerad ekofantast som jobbat många år på Konsumentföreningen Stockholm och innan dess bl.a. varit livsmedelshandlare. Har ett stort kontaktnät och tycker det är kul att dema och sälja.

Britt-Louise och Lenas barn jobbar även tillsammans i Bertholdsson & Holm Mat där de bland annat säljer den vittberömda Wisbytårtan, underbara praliner och helt fantastiska kakskorpor. Olof och Susanne är gifta, trots de olika efternamnen.

Bilden från Tokyo där vi var i vårt första projekt. Susanne, Britt-Louise, (INTE Anders), Olof, Lena.

Tryffel of Sweden ek. för.
Östergarn Sande 415
623 68 Katthammarsvik

org.nr 769619-6448
bankgiro 361-2033